Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές σε ανατολική Στερεά, Κρήτη και πιθανόν καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και χιονόνερο στα πεδινά ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και ορεινά της Θράκης, της Χαλκιδικής, της βόρειας Εύβοιας και της ανατολικής Θεσσαλίας, περιμένουμε σήμερα.

Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία από -2 έως 7 βαθμούς), από 5 έως 10 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 3 έως 12 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 8 έως 11 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης