Βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά, ανατολικά και νότια με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και έντονη μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια περιμένουμε σήμερα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία από 2 έως 6 βαθμούς), από 9 έως 14 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο αργότερα από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ισχυρούς 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης