Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους και περιόδους θα είναι πυκνότερες. Βροχές αναμένονται κυρίως στα δυτικά και βόρεια ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι. Λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές αναμένονται και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 18 έως 35, στα νότια από 20 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 27, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 32, και στην Κρήτη από 18 έως 33.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως παροδικά το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και κατά τόπους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης