Την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου 2018, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Εξαίρεση αποτελεί το Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Ανατολικής Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 5 έως 21, στα κεντρικά και νότια από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 20, και στην Κρήτη από 9 έως 18.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές μόνο νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης