Τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί και κατόπιν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν παροδικά νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης