Καλό και διαυγή καιρό σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 με εξαίρεση τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, ενώ σχεδόν θυελλώδεις δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης