Νεφώσεις με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα και τοπικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και βαθμιαία βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 14 έως 24 βαθμούς), 20 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στην Κρήτη έως τους 31 βαθμούς, 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης