Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, 06:00
Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, όπου βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 28 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 19 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 30 βαθμούς στην Κρήτη, από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, 08:29