Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο Νότιο Αιγαίο, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, ενώ νωρίς το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα υπάρξει παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στην Ήπειρο, από 8 έως 17 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 9 έως 115 στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 9 έως 18 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης