Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά ακόμα και τους 28 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης