Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Δυτική Στερεά και Ήπειρο, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι βροχές επεκτείνονται σταδιακά σε περιοχές της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό και Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες θα έχει σήμερα η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης