Συνέντευξη: Λυδία Καραθανάση

«Η μία γάτα φέρνει την επόμενη». Με αυτή τη φράση προσπάθησε ο Γιώργος να εξηγήσει πως έφτασε να φροντίζει σχεδόν 90 γάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος, είναι ο άνθρωπος πίσω από τον “Tsitsos the cat”. Μίλησε στην Ζούγκλα για το πως γεννήθηκε η ιδέα του “Tsitsos the cat” ενώ ανέφερε πως μέχρι πριν 6 χρόνια δεν είχε καμία επαφή με τα ζώα. 

«Ένα πρωί ξυπνάω και ακούω σε ένα κάδο δίπλα από το σπίτι ένα γατάκι να φωνάζει. Αυτό το γατάκι ήταν ο Τσίτσος. Τον πήραμε, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα καταφέρει αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια. Ο Τσίτσος άνθισε.

Η σελίδα (Tsitsos the cat) φτιάχτηκε πριν από ενάμιση χρόνο. Ήταν σε μία φάση που ασχολούμασταν με πολλές γατούλες. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τις γάτες και υπήρξε και κενό ελεύθερου χρόνου στην ζωή μου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν το ζήσεις όλο αυτό με τις γάτες είναι πολύ πιθανό να κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αφού το ζήσεις μπορεί να αλλάξει τελείως η οπτική, να το επιζητάς και ο Τσίτσος να σου κάνει τον δύσκολο».

Ακόμα, ο Γιώργος απάντησε στο αν πρέπει οι γάτες να στειρώνονται, αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα δημιουργώντας τον “Tsitsos the cat”, αν οι γάτες είναι αυτό που λέμε «αχάριστες» και αν ακούν τελικά στο όνομά τους.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου στη «Ζούγκλα»:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης