Η σχεδίαση και κατασκευή των σκαφών απαιτεί μια σειρά ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, τα οποία όμως συναντώνται από σχεδόν όλες τις εταιρείες, σε όλες τις κατηγορίες. Η Wider, θέλοντας να κάνει τη διαφορά, δημιούργησε ένα φουτουριστικό μηχανοκίνητο με επαναστατικό σχεδιασμό, το οποίο ξεχωρίζει από κάθε άλλη πρόταση.

Η φαντασία των δημιουργών του Wider 42 φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, κάθε πτυχή του σκάφους. Το κυρίαρχο στοιχείο του, όμως, είναι ότι το κεντρικό κατάστρωμα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει μέγεθος και σχήμα, προσφέροντας ανέσεις που συναντώνται μόνο σε μεγάλες θαλαμηγούς. Χάρη σε δύο κινούμενες κουπαστές που σύρονται εξωτερικά, η επιφάνεια στο κέντρο αυξάνεται από τα 3,50 μ. στα 5,90 μέτρα, ξεπερνώντας τα 18 τ.μ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη η πρωραία επιφάνεια έχει δημιουργηθεί για ηλιοθεραπεία, με το καθιστικό να περιλαμβάνει τραπέζι, καναπέ και επιπλέον δύο καναπέδες στο πλάι που ανοίγουν παράλληλα με τις κουπαστές. Η σκάλα που ανεβαίνεις από το κατάστρωμα στο πρωραίο τμήμα είναι από ανθρακόνημα, με το πιλοτήριο να είναι τοποθετημένο στο κέντρο και πιο ψηλά. Διαθέτει μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη, η οποία είναι ενσωματωμένη στο τιμόνι, όπως και όλα τα χειριστήρια. Η πρύμνη έχει πιο επιθετική σχεδίαση, περιλαμβάνοντας χώρο και για ένα τζετ σκι. Η ίδια φουτουριστική φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, περιλαμβάνοντας μια καμπίνα, κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο και τηλεόραση.

Το Wider 42 τροφοδοτείται από δύο εσωλέμβιες μηχανές, απόδοσης 740 ίππων, στη βασική έκδοση και 960 στην πλουσιότερη. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 46 και 53 κόμβους, αντίστοιχα, με το συνολικό μήκος του σκάφους να φθάνει τα 12,90 μέτρα.

Πάρτε μια γεύση από το επαναστατικό Wider 42

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης