Η Goldfish Boats είναι μια από τις πιο διάσημες εταιρείες παραγωγής σκαφών στην Ευρώπη, έχοντας στη γκάμα της ορισμένα από τα καλύτερα προϊόντα. Το νέο 36 P1 SuperSport ωστόσο, είναι ο κυρίαρχος όλων, καθώς είναι το μοναδικό φουσκωτό που ξεπερνά σε ταχύτητα τους 100 κόμβους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκευάζοντας σκάφη επιδόσεων για περισσότερο από 20 χρόνια, η νορβηγική εταιρεία είχε ως στόχο να δημιουργήσει το πιο γρήγορο και συνάμα το πιο ασφαλές σκάφος σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό είναι το 36 P1 SuperSport, ένα φουσκωτό μήκους 11,2 μέτρων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα.

Τροφοδοτείται από δύο μηχανές της ILMOR, απόδοσης 725 ίππων έκαστη, φέρει δε το σύστημα πρόωσης «Stern Drives» της INDY. Έχει κατασκευαστεί από τα πλέον προηγμένα υλικά και εξοπλίζεται από εξαρτήματα κορυφαίων εταιρειών, όπως της Ilmor Engineering και της Hering Propellers οι οποίες ως γνωστόν, προμηθεύουν τις Cigarette και Statement Marine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη δοκιμή που έγινε το 2011, το 36 P1 SuperSport έπιασε τους 94 κόμβους, ωστόσο, με την αλλαγή των προπελών κατάφερε να φθάσει τους 102 κόμβους, συνδυάζοντας την σταθερότητα και την ταχύτητα με μοναδικό τρόπο, κάτι το οποίο ήταν και εξ αρχής το ζητούμενο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης