Είναι η 11η συνεχή χρονιά που Mercedes-AMG και Cigarette Racing συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός ταχύπλοου. Μόνο που αυτήν τη φορά οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστές ξεπέρασαν κάθε όριο, δημιουργώντας το σκάφος των ονείρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουργιο Cigarette Racing 515 Project One έχει εμπνευστεί από το εξωπραγματικό hypercar των Γερμανών. Έχει μήκος 15,54 μέτρα, φέρει τους ίδιους χρωματισμούς με το υπερ-αυτοκίνητο των 1.000+ ίππων και είναι κατασκευασμένο από τα πιο προηγμένα υλικά, όπως κέβλαρ και ανθρακονήματα.

Το σαλόνι είναι χάρμα ιδέσθαι, διαθέτοντας δύο θέσεις για τους χειριστές και τέσσερις για τους συνεπιβάτες. Εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα πλοήγησης και φέρει sport καθίσματα με επενδύσεις carbon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από δύο V8 κινητήρες της Mercury Racing συνολικής απόδοσης 3.100 ίππων, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις. Το σκάφος σκίζει κυριολεκτικά τα κύματα, αναπτύσσοντας ταχύτητες άνω των 225 χλμ./ώρα στο νερό.

Η Cigarette το χαρακτηρίζει ως το καλύτερο σκάφος επιδόσεων που έχει φτιάξει ποτέ και δεν έχουμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης