Δυναμικός σχεδιασμός, στιλ, κορυφαίες ανέσεις και υψηλές επιδόσεις. Το Portofino 48 αποτελεί ένα από τα κορυφαία σκάφη του βρετανικού ναυπηγείου Sunseeker στην κατηγορία των Sport Cruiser, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό.

Το βρετανικό σκάφος διαθέτει δύο καταστρώματα, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και το επιθετικό προφίλ να κάνουν τη διαφορά. Είναι διαθέσιμο τόσο με ηλεκτρική ανοιγόμενη οροφή όσο και με κλειστή, με το μήκος του να φθάνει τα 15,39 μέτρα και το πλάτος τα 4,3 μέτρα. Η συνολική επιφάνεια ξεπερνά τα 110 τ.μ., γεγονός που προσφέρει στους επιβάτες χώρους αντίστοιχους με σκάφη μεγαλύτερων κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εμπρός τμήμα είναι ιδανικό για ηλιοθεραπεία, περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο στρώμα, με το πίσω να διαθέτει τραπέζι, καναπέ και wet bar. Το πιλοτήριο είναι τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά, με τον κυβερνήτη να έχει τη βέλτιστη ορατότητα χάρη στους μεγάλους υαλοπίνακες. Το κατώτερο κατάστρωμα χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια, έχοντας μίνιμαλ στιλ. Οι καμπίνες Master και VIP διαθέτουν τις βέλτιστες ανέσεις, με διπλό κρεβάτι, λουτρό, ντουλάπα και τηλεόραση. Στον χώρο ανάμεσά τους βρίσκονται ένα καθιστικό και μία κουζίνα.

Οι υψηλές επιδόσεις του σκάφους εξασφαλίζονται από δύο πετρελαιομηχανές Volvo Penta, συνολικής ισχύος 1.150 ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα φθάνει τους 36 κόμβους και η υπηρεσιακή τους 30, με τη χωρητικότητα των δεξαμενών καυσίμων να είναι στα 1.320 λίτρα. Όσο για την τιμή του Portofino 48 ξεπερνά τα 1.000.000 ευρώ.

Πάρτε μια γεύση από το Portofino 48

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης