Το κορυφαίο βραβείο που έχει αποσπάσει στην κατηγορία κάτω των 45 ποδών (13,72 μέτρα) σε ένα από τα μεγαλύτερα ναυτικά σαλόνια της Ευρώπης, αυτό του Λονδίνου, αναδεικνύει την ποιότητα και την απόδοση του Sessa C38.

Το 12 μέτρο Sport Cruiser διαθέτει μοντέρνες γραμμές και υψηλές προδιαγραφές, με τις γυάλινες επιφάνειες, την ηλεκτρική οροφή και την κομψή γάστρα να προσδίδουν περαιτέρω δυναμισμό. Το κύριο κατάστρωμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό, ενώ δίπλα στο πιλοτήριο βρίσκεται ένας επιπλέον χώρος ηλιοθεραπείας για δύο άτομα. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν ο σύγχρονος σχεδιασμός, η άνεση και η πολυτέλεια. Δύο καμπίνες μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα άτομα, με το ύψος του χώρου να είναι στο 1,90μ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C38 έχει σχεδιαστεί με σκοπό τις υψηλές επιδόσεις και την ασφαλή πλεύση. Τροφοδοτείται από δύο πετρελαιοκινητήρες, συνολικής απόδοσης 600 ίππων, με τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνά τους 34 κόμβους. Η αυτονομία μπορεί να αγγίξει και τα 300 ναυτικά μίλια με υπηρεσιακή ταχύτητα, με την κατανάλωση σε αυτή τη περίπτωση να είναι στα 77 λίτρα ανά ώρα.

Δείτε εδώ το C38

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης