Ιταλική αισθητική, υψηλή ποιότητα κατασκευής, τεχνολογία με βάση την οικολογία, αντοχή και πλήρης εξοπλισμός. Η νέα σειρά Gran Turismo του ναυπηγείου Salpa απευθύνεται σε κάθε λάτρη της θάλασσας, περιλαμβάνοντας σκάφη από 6,25 έως 12,25 μέτρα.

Όλα τα μοντέλα της σειράς GT (Laver 20.5, 20, 24, 30 και 40GT) δηλώνονται με μήκος πιστοποίησης 1-2 μέτρα χαμηλότερα, λόγω των προσθαφαιρουμένων μερών στην πλώρη και στην πρύμνη. Έτσι, έχουν μικρότερη φορολογία, χαμηλότερα τεκμήρια, ασφάλιση και τέλη στις μαρίνες, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στους ιδιοκτήτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γάστρες όλων των σκαφών έχουν σχήμα βαθύ «V», κάνοντας την πλεύση ασφαλή και σταθερή σε όλες τις συνθήκες ακόμα και με υψηλή ταχύτητα. Σε όλα τα τμήματα έχει εφαρμοστεί η μέθοδος «INFUSSION» κενό αέρος, με αποτέλεσμα η κατασκευή να είναι ελαφρύτερη κατά 30% και ανθεκτικότερη κατά 40%, σε σχέση με τα υπόλοιπα σκάφη, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με την κλασική μέθοδο. Πέραν αυτού, η κατασκευή με κλειστού τύπου καλούπια είναι τελείως οικολογική, αφού δεν αφήνει εκπομπές βλαβερών ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Όλα τα σκάφη της σειράς GT είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από την εταιρεία Diving Marine.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 8975931.

Δείτε εδώ το μικρότερο 20 GT και το μεγαλύτερο 40GT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης