Στην Civitavecchia της Ιταλίας κατασκευάζεται αυτή την περίοδο ένα από τα πιο εντυπωσιακά motor yacht, με απαράμιλλη σχεδίαση, τεχνολογία και πολυτέλεια.  

Το μήκους 126 μέτρων Privilege One, είναι σχεδιασμένο από την εταιρεία «Laraki Yacht Design» και περιλαμβάνει πέντε πισίνες, αίθουσες κινηματογράφου, χορού και συνεδριάσεων, πολυτελείς τραπεζαρίες, μπαρ, σαλόνια και περισσότερα από 20 δωμάτια, εκ των οποίων τα οκτώ είναι σουίτες.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτή είναι η εικόνα του Privilege One όπως φαίνεται απο την ψηφιακή φωτογραφία

Υπάρχουν ειδικά γκαράζ όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έξι αυτοκίνητα, τέσσερις μοτοσικλέτες, οκτώ μικρά σκάφη και έξι τζετ-σκι, στο ανώτατο κατάστρωμα υπάρχει δυνατότητα προσγείωσης ελικοπτέρου, ενώ εφοδιάζεται και με ένα μικρό υποβρύχιο.

Ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός εναρμονίζεται με το περιβάλλον, κάθε κομμάτι ξύλου και γυαλιού που περιβάλλει τους χώρους και κάθε πίνακας ζωγραφικής στους τοίχους είναι ένα έργο τέχνης, με τα κρύσταλλα και τις πολύτιμες πέτρες στα κύρια σαλόνια και τα μπάνια, να προσδίδουν μια πολυτέλεια και κομψότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ναυπηγείο

Το εντυπωσιακότερο είναι, ότι υπάρχουν ειδικοί δίοδοι σε κάθε τμήμα του σκάφους, ώστε οι επισκέπτες να μην έρχονται ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη του πληρώματος.

Η μέγιστη ισχύς των πετρελαιοκινητήρων αγγίζει τους 16.086 ίππους, με την ταχύτητα να φθάνει τους 23 κόμβους και την αυτονομία τα 10.000 ναυτικά μίλια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης