Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θεωρείται ο «βασιλιάς» του MMΑ. Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου και ο πιο προβεβλημένος. Μόνο πέρυσι έβγαλε από αγώνες και διαφημίσεις το ποσό των 180 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ τα πάντα αγοράζονται. Η ζωή που κάνει και τα χρήματα που σκορπάει είναι εξωφρενικά για τους περισσότερους από εμάς. Ο Ιρλανδός μαχητής επιθυμεί πάντοτε να βρίσκεται στο επίκεντρο. Προκαλεί συνεχώς με τον πλούτο του, τα αυτοκίνητα που κυκλοφορεί, τα ρολόγια που φοράει και τα ιδιαίτερα κοστούμια, ραμμένα αποκλειστικά γι΄ αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα απέκτησε ένα από τα κορυφαία σκάφη επιδόσεων, το Τecnomar for Lamborghini 63. Κατασκευάζεται από την The Italian Sea Group σε συνεργασία με τη Lamborghini και θα παραχθεί σε μόλις 63 μονάδες.

Το εκθαμβωτικό super yacht παραδόθηκε στον ΜακΓκρέγκορ πριν από λίγες μέρες. Για να το κάνει δικό του, έδωσε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.

 

4.000 ίπποι στο νερό

To Tecnomar 63 σχεδιάστηκε στο Centro Stile της Lamborghini και κατασκευάστηκε από τον όμιλο Sea Group στην Carrara. Έχει εμπνευστεί από τα πρωτότυπα Sian FKP 37 και Terzo Millenio, με το cockpit και τα καθίσματα να προέρχονται από τα εξωτικά οχήματα της Lambo.

Το μήκος του σκάφους αγγίζει τα 19,2 μέτρα και το βάρος φθάνει τους 24 τόνους. Τροφοδοτείται από δύο V12 πετρελαιοκινητήρες της MAN χωρητικότητας 24 λίτρων και απόδοσης 2.000 ίππων έκαστος. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 60 κόμβους, δηλαδή περίπου 110 χλμ./ώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Lamborghini είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Δεν φαντάζεστε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Lamborghini

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης