Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Η εικόνα της διώρυγας της Κορίνθου από ψηλά προκαλεί δέος. Βρισκόμενος πάνω στη γέφυρα που περνά από πάνω της, απολαμβάνεις την εκπληκτική θέα του έργου που ολοκληρώθηκε το 1893.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλοία και σκάφη πηγαίνουν και έρχονται καλύπτοντας μία απόσταση 6.346 μέτρων. Αυτή είναι μία καθημερινή εικόνα ρουτίνας του Ισθμού.

Περισσότεροι από 500 αθλητές θα συμμετάσχουν στο εφετινό πέρασμα του Ισθμού της Κορίνθου με SUP

Φοβερή εμπειρία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σανίδα, κουπί και καλή διάθεση!Φανταστείτε τώρα πώς είναι αυτή η εικόνα από… κάτω και μάλιστα αν βρίσκεσαι πάνω σε μία σανίδα και κάνεις κουπί.

Μπορεί να ακούγεται κάτι φανταστικό ή κάτι που δεν γίνεται για όσους δεν γνωρίζουν, διότι για τους λάτρεις του SUP (Stand Up Paddles) είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει από το 2011.

Yoga και αυτοσυγκέντρωση πριν από τον αγώνα...

 

Με κάθε… σανίδα

Για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνεται διάπλους της διώρυγας της Κορίνθου με SUP με συμμετοχές που ήδη Σκοπός δεν είναι να κερδίσεις αλλά να συμμετάσχεις σε κάτι τόσο μοναδικό!έχουν ξεπεράσει τις 500, νούμερο που αποτελεί και ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των πλοίων, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας που έχει καθιερωθεί για τους φίλους του υγρού στοιχείου.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, με πολυεστερικές ή φουσκωτές σανίδες, με σανίδες των 5-6 ατόμων, θα καλύψουν το μεγαλύτερο κανάλι της Ευρώπης κάνοντας κουπί όρθιοι.

Κάπως... έτσι είναι όταν βρίσκεσαι μέσα στον Ισθμό!

Ιστορία και αθλητισμός

Πρόκειται για έναν αγώνα πολύ ιδιαίτερο, όχι μόνο για το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε συμμετέχοντα που κωπηλατεί μέσα στη διώρυγα, δίπλα στην αρχαία Δίολκο και ανάμεσα στα επιβλητικά τείχη ύψους 80 μέτρων που συνδέουν την ιστορία με τον αθλητισμό.

Για τους... πρώτους η μάχη τελειώνει μέχρι να ολοκληρωθεί και το τελευταίο μέτρο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης πατώντας ΕΔΩ

Πρόγραμμα διοργάνωσης*
Εγγραφές: 9:30-11:00
Ενημέρωση: 11:00-11:15
Εκκίνηση: 11:30
Απονομές: 15:30
Λήξη: 16:30

 

Σχεδόν 6.5 χιλιόμετρα κουπί πάνω σε μία σανίδα και ταυτόχρονα πέρασμα από τον Ισθμό της Κορίνθου. Φοβερή εμπειρία!

 

Οι μέρες πλησιάζουν και τα SUP ετοιμάζονται να πέσουν στη θάλασσα!

 

Κορυφαία οργάνωση που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη!

 

Η καθιερωμένη ενημέρωση πριν από τον αγώνα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης