Μια νέα σειρά εξωλέμβιων κινητήρων θα λανσάρει το 2013 η Suzuki, προσφέροντας μεγαλύτερη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Πρόκειται για μηχανές ισχύος 100, 115 και 140 ίππων, που περιλαμβάνουν το καινοτόμο σύστημα «Learn Burn Control», επιτρέποντας στον κινητήρα να λειτουργεί σε μια πιο ομαλή λειτουργία, βελτιστοποιώντας στο έπακρο το μείγμα καυσίμου /αέρα και παρέχοντας σημαντικές αποδόσεις στην οικονομία του καυσίμου.

Οι εξωλέμβιοι κινητήρες βασίζονται σε ένα τετρακύλινδρο 16-βάλβιδο μπλοκ, χωρητικότητας 2.044 κ. εκ., που προσφέρει υψηλή απόδοση ισχύος και αποδοτική λειτουργία. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν έναν αισθητήρα ανάδρασης O2, που ρυθμίζει συνεχώς τον κινητήρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου. Παράλληλα, ενσωματώνουν έναν αισθητήρα κρουστικής καύσης (knock sensor) που βελτιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα, παρέχοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις εξωλέμβιες καλύπτονται με νέας σχεδίασης καλύμματα του κινητήρα τους, γεγονός που του δίνει μια επιθετική, «δυνατή» όψη, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σκάφος.

Δείτε εδώ τους τρεις νέους κινητήρες

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης