Πριν από λίγα χρόνια, ο επαγγελματίας ιστιοπλόος και λάτρης τους ψαρέματος Todd Berman εμπνεύστηκε την ιδέα για ένα καινοτόμο σκάφος που θα συνδυάζει την καθαρή ενέργεια με την άνεση και την πρακτικότητα, την ευκολία στο χειρισμό και την αποτελεσματικότητα κατά την πλεύση, αλλά και το ψάρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Berman είπε την ιδέα στο φίλο του Pete Melvin – πρωταθλητή στα catamaran και σχεδιαστή- και στον Gino Morelli. Έπειτα από καιρό, οι τρεις τους ανέπτυξαν το καινοτόμο  indikon k4 hybrid cat, μήκους 43 ποδιών, το οποίο μέχρι στιγμής μπορούμε να δούμε μόνο σε σκίτσα.  Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό από άποψη σχεδίασης σκάφους, το οποίο διαθέτει υβριδική τεχνολογία, αναπτύσσοντας υψηλότερες ταχύτητες από τα υπόλοιπα της κατηγορίας και καταναλώνοντας ελάχιστο καύσιμο σε συνθήκες άπνοιας.

Είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο σύστημα ISIS, το οποίο βελτιστοποιεί την αντίδραση του ανέμου πάνω στα πανιά και αυξάνει την πρόωση. Σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα, αυξάνει την αποδοτικότητα και την αυτονομία κάνοντας τα ταξίδια πιο απολαυστικά και οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τις τεχνολογίες, διαθέτει όλες τις ανέσεις κάνοντας πιο ευχάριστη τη διαμονή των επιβατών. Περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι, μεγάλα καταστρώματα, γραφείο για τον κυβερνήτη αλλά και μια καινοτόμα πρύμνη που μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα και για ψάρεμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης