Αν παρακολουθείς το Volvo Ocean Race, είσαι λάτρης της ιστιοπλοΐας, θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, έχεις εμπειρία από σκάφη και είσαι επαγγελματίας καμεραμάν και φωτογράφος, τότε δεν έχει παρά να δηλώσεις συμμετοχή και να λάβεις μέρος στον πιο διάσημο αγώνα θαλάσσης.

Οι διοργανωτές του Volvo Ocean Race, ψάχνουν τους κορυφαίους Onboard Reporter (OBR), αυτούς που θα είναι πάνω στα VO65 κατά τη διάρκεια του αγώνα το 2014, καταγράφοντας κάθε κίνηση, κάθε στιγμή των ιστιοπλόων. Σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, αυτοί δεν  θα δουλεύουν για τις ομάδες πλέον, αλλά για το VOR και είναι πιθανό να αλλάζουν και σκάφη από σκέλος σε σκέλος. Επίσης, δεν θα καθαρίζουν, ούτε θα μαγειρεύουν, αλλά μόνο θα προσπαθούν για την αρτιότερη κάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επιλεγούν θα πάνε για πέντε εβδομάδες για εκπαίδευση στα κεντρικά γραφεία του  VOR στο Alicante, της Ισπανίας και αυτοί που θα περάσουν στην τελική φάση, θα ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία με τις ομάδες, στα πλαίσια της προ-αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για μια από τις σκληρότερες δουλειές στη δημοσιογραφία, αλλά οι τελικοί νικητές, είναι βέβαιο ότι θα ζήσουν μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν, δεν έχουν παρά να στείλουν το βιογραφικό τους και μια επιστολή στη διεύθυνση reporters@volvooceanrace.com .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης