Έχοντας στη γκάμα του ορισμένα από τα πιο εμπορικά σήματα παγκοσμίως, όπως τα Ferretti, Pershing, Itama, Bertram, Riva, Mochi Craft και CRN, ο ιταλικός όμιλος Ferretti μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ανήκει στην ελίτ της ναυτιλίας, όσον αφορά τα σκάφη αναψυχής. 

Το τελευταίο προϊόν που βγήκε από το ναυπηγείο του ομίλου ονομάζεται Ferretti 960. Είναι ένα σκάφος μήκους 29 μέτρων, το οποίο διακρίνεται για την σπορ και επιθετική σχεδίαση της ατράκτου, τους πολυτελείς και άνετους χώρους, την εργονομία και την φιλικότητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το flybridge είναι ίσως ο καλύτερος χώρος διαμονής όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, περιλαμβάνοντας εκτός από το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο πιλοτήριο, ένα μεγάλο χώρο με καναπέδες ειδικά διαμορφωμένο για ηλιοθεραπεία, μια υπαίθρια τραπεζαρία και ένα wetbar.

Το κυρίως κατάστρωμα διακρίνεται για τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και τους άνετους χώρους, που επιτρέπουν την άνετη διακίνηση των επιβατών. Στο εσωτερικό η κομψότητα και η πολυτέλεια τονίζονται από τις απαλές αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού και του μπρονζέ. Στις φωτεινές και πλήρως εξοπλισμένες καμπίνες μπορούν να φιλοξενηθούν έως 10 άτομα, με το σαλόνι να δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς.

Στο υπερσύγχρονο μηχανοστάσιο φιλοξενούνται δύο πετρελαιοκινητήρες, συνολικής απόδοσης 2.218 ίππων, ωστόσο υπάρχουν και δύο πιο ισχυρές εκδόσεις, με 2.435 ή 2.638 ίππους. Οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικές, με τη μέγιστη ταχύτητα να ανέρχεται στους 31,5 κόμβους και η υπηρεσιακή στους 27.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης