Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με την τεχνολογία να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι δεδομένο πως θα πρέπει οι κορυφαίοι κατασκευαστές να δημιουργούν τεχνολογικά… επιτεύγματα. Τελικά φτάνει μόνο αυτό για να γίνει ένα Πλέον η επιλογή ενός εξωλέμβιου κινητήρα γίνεται και σύμφωνα με το χρώμα!!! προϊόν δελεαατικό; Η πράξη έχει φανεί πως δεν είναι αρκετό, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχουν να ξοδέψουν χρήματα ενδιαφέρονται τόσο για την τεχνολογία όσο και για το ντιζάιν.

Το πάντρεμα αυτών των δύο στοιχείων πετυχαίνει η Evinrude η οποία παρουσίασε την ολοκαίνουρια δεύτερη γενιά εξωλέμβιων με την κωδική ονομασία E-TEC. Κατασκευασμένοι σχεδόν από το… μηδέν, ξεχωρίζουν από απόσταση κυρίως λόγω της σχεδίασης αλλά και των ιδιαίτερων χρωμάτων που λανσάρεται. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι ξεχνούν τα κλασικά χρώματα και επιλέγουν αυτό που τους αρέσει ή αυτό που ταιριάζει στο σκάφος τους. Πράσινο, κόκκινο, μπλε ή όποιο άλλο επιθυμεί ο πελάτης υπάρχει και έχει πλέον τον τρόπο να δημιουργήσει το τέλειο οπτικό – συνδυαστικό αποτέλεσμα. Συνολικά υπάρχουν πέντε βασικά χρώματα και 14 χρωματικές επιλογές για το λογότυπο, δημιουργώντας έτσι πάνω από 400 χρωματικούς συνδυασμούς.

Με την επιλογή χρώματος στην εξωλέμβια μπορείς να συνδυάσεις σκάφος και κνητήρα για να έχεις και το τέλειο αποτέλεσμα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαμηλότερη κατανάλωση κατά 15%
Να σημειώσουμε πως η νέα γενιά διαθέτει ξεχωριστό κάλυμμα κινητήρα από την κορυφή έως το πτερύγιο που βρίσκεται στο κάτω άκρο τους.

Το δίχρονο μπλοκ κινητήρα είναι το πρώτο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για άμεσο ψεκασμό, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται, σύμφωνα με την εταιρεία, έως και 15% εξοικονόμηση καυσίμου σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ προσφέρουν έως και 20% μεγαλύτερη ροπή από αντίστοιχους της κατηγορίας.

Πέντε είναι τα βασικά χρώματα στη νέα γενιά των Evinrude E-TEC G2

Πέντε χρόνια χωρίς… service
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με την προγραμματισμένη συντήρηση. Από τη στιγμή που θα αποκτήσει ο πελάτης μίας νέα Evinrude ο κατασκευαστής δεν προβλέπει καμία συντήρηση για διάστημα 5 ετών ή 500 ώρες λειτουργίας. Η νέα σειρά κινητήρων E-TEC G2 αντιπροσωπεύονται από έξι με ιπποδυνάμεις από 200 έως 300 ίππους.

Για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο των νέων Evinrude E-TEC G2 πατήστε ΕΔΩ

Και ντιζάιν και επιδόσεις....
Πολλοί μπορεί να νομίζετε πως ο κινητήρας φτιάχτηκε κατά παραγγελία για το συγκεκριμένο σκάφος της Totem...
Έτοιμος για να σου προσφέρει μέγιστη απόλαυση...

Οι ξεχωριστοί κινητήρες της Evinrude ξεχωρίζουν από πολύ μακριά...
Καλά... ταξίδια!
Δείτε πως αποτυπώνεται το πράσινο χρώμα στην φωτογραφία...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης