Αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες συντηρητικές σχεδιαστικές καταβολές, η ιταλική εταιρεία Cranchi παρουσίασε πρόσφατα ένα από τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα μικρομεσαία σκάφη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Το νέο M44 Hard Top ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά χάρη στο συνδυασμό χρωμάτων, με το μοβ χρώμα της ατράκτου να «δένει» αρμονικά με τα λευκό και τα κόκκινα καθίσματα. Οι μεγάλες πλευρικές επιφάνειες, ολοκληρώνουν την καλαίσθητη εικόνα του σκάφους, προσφέροντας συνάμα και πλούσιο φυσικό φως στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιταλικό σκάφος έχει μήκος 13,7 μέτρα και πλάτος 4,06μ., προσφέροντας ιδιαίτερα ικανοποιητικούς χώρους. Το πιλοτήριο βρίσκεται στο κέντρο και δεξιά, περιλαμβάνοντας πλήθος οργάνων ναυσιπλοΐας και αναδιπλούμενα καθίσματα. Ο κυβερνήτης πατώντας ένα κουμπί μπορεί να ανοίξει την οροφή η οποία καλύπτεται από κόκκινο ύφασμα.

Στο εσωτερικό, βρίσκεται η κουζίνα, μια μικρή τραπεζαρία, ένα μπάνιο και δύο καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε άτομα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι και εδώ πλούσιος, με το πάγκο της κουζίνας να είναι σε μπλε χρώμα, ο νεροχύτης σε κόκκινο και οι υπόλοιπες επιφάνειες σε λευκό και μπεζ.  

Το ολοκαίνουριο M44 Hard Top, τροφοδοτείται από δύο μηχανές diesel της Volvo Penta, συνολικής ισχύος 660 ίππων, με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τους 35 κόμβους. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και το σύστημα IPS, για ακριβείς χειρισμούς κατά την προσέγγιση και το δέσιμο στα λιμάνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης