Το ναυπηγείο Cobalt από το Κάνσας των ΗΠΑ διαθέτει στην γκάμα του ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά ταχύπλοα της αγοράς, με σύγχρονη σχεδίαση, μοναδική εργονομία και πρακτικότητα, βασιζόμενο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με μήκος 7,7 μέτρα, ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και μοναδική κατανομή, το A25 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν ένα σχετικά οικονομικό σκάφος, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακόμα και 15 άτομα.  Το χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι η διάταξη και προσαρμογή των καθισμάτων. Αυτά του οδηγού και του συνοδηγού μπορούν να περιστραφούν και να αναδιπλωθούν προς τα εμπρός, με την πίσω πολυθρόνα να ανοίγει και προς τη μεριά της πρύμνης, μεταμορφώνοντάς την σε χώρο ηλιοθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καθίσματα μετατρέπονται και σε καναπέδες

Η πλατφόρμα πίσω είναι υδραυλική, διευκολύνοντας την επιβίβαση στο σκάφος από τη θάλασσα, έπειτα από μια βουτιά. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Volvo Penta απόδοσης 300 ίππων ή τον ισχυρότερο MerCruiser 8.2 Mag HO Bravo με 430 ίππους, προσφέροντας εκτός των άλλων και επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ανέμελες στιγμές στη θάλασσα

Οι τιμές στην αμερικανική αγορά ξεκινούν από 90.000 δολάρια, με την Cobalt να προσφέρει 10ετή εγγύηση για το κύτος και το κατάστρωμα, πέντε χρόνια για τον κινητήρα και τρία για τις ταπετσαρίες και επενδύσεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης