Συνδυάζοντας το ρετρό με το σύγχρονο, τους άνετους χώρους, την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και έχοντας φυσικά το DNA της θρυλικής αμερικάνικης μάρκας, το νεότερο μέλος της σειράς Corsair μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ένα από τα πιο ελκυστικά σκάφης της κατηγορίας.

Η Chris Craft, φημίζεται για τον κλασικό σχεδιασμό, την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αποκλειστικότητα που προσφέρουν τα προϊόντα της, την ιστορία της μάρκας και το θρύλο που έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομα της. Το νέο Corsair 32, δημιουργήθηκε πάνω σε όλα αυτά. Είναι το ιδανικό σκάφος για μια νυχτερινή βόλτα στη θάλασσα, για μια μίνι κρουαζιέρα, γρήγορες και ασφαλείς διαδρομές, πριν ένα ποτήρι σαμπάνιας σε μια υπέροχη παραλία με θέα το ηλιοβασίλεμα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρεται σε διάφορα χρώματα, συνδυάζοντας το ξύλο με το λευκό δέρμα, τις μαύρες ή τις χρυσές λεπτομέρειες ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Η καμπίνα του πολυτελούς εσωτερικού, είναι διαθέσιμη με ξύλο καρυδιάς ή κερασιάς, το σαλόνι είναι πλήρως εξοπλισμένο, έχοντας και μια μίνι κουζίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O χώρος διακυβέρνησης είναι ευρύχωρος και ακριβώς από πίσω υπάρχουν δύο καθίσματα πολυθρόνες, ενώ στο πίσω τμήμα βρίσκονται και θέσεις για ηλιοθεραπεία. Το μήκος του Corsair 32 είναι στα 10,4 μέτρα και το πλάτος στα 2,1μ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης