Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από το… καλοκαίρι και η καθιερωμένη πλέον έκθεση Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 6 ευρώ…Σκάφος ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη έκθεση για το σκάφος, το ψάρεμα και τον θαλάσσιο τουρισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16 – 18 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Συνολικά 10.000 τμ. θα καλυφτούν από προϊόντα θαλάσσης, όπου ο καθένας θα μπορεί να γευτεί τις νέες τάσεις, να δει προσφορές, να πάρει… μάτι από σκάφη που μπορεί αλλά και δεν μπορεί να αποκτήσει, αλλά και να αγοράσει οτιδήποτε τον ενδιαφέρει και είναι μέρος του υγρού στοιχείου. Εκτός από τα σκάφη, τις βάρκες, τους κινητήρες κ.λπ. θα μπορεί να απολαύσει κάθε είδους θαλάσσιες δραστηριότητες που αφορούν στο ψάρεμα, στο ψαροντούφεκο, στην κατάδυση κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δωρεάν σεμινάρια

Παράλληλα θα διεξαχθούν και δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια, καθώς από τις προηγούμενες χρονιές Παρακολουθήστε τα σεμινάρια για να γίνετε καλύτεροι στο χόμπι σας…φάνηκε πως έχουν μεγάλη απήχηση στους φίλους της θάλασσας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εφετινής Boat and Fishing θα πραγματοποιηθεί συνάντηση (Κυριακή στις 13.00) των ομίλων φουσκωτών σκαφών.

Η έκθεση ανοίγει την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 13.30 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 22.00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της έκθεσης πατώντας ΕΔΩ ή τη σελίδα στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης