Από την μία ο διάσημος οίκος μόδας Gucci, από την άλλη το φημισμένο ναυπηγείο Riva. Οι δύο μεγάλες ιταλικές φίρμες συνεργάστηκαν, δημιουργώντας ένα από τα πιο καλαίσθητα και κομψά σκάφη, το Aquariva by Gucci.

Το εκπληκτικό αυτό ταχύπλοο, είναι διαθέσιμο μόνο έπειτα από παραγγελία και κοστίζει περίπου 565.000 ευρώ. Το σκάφος είναι σχεδιασμένο από την Frida Giannini, creative director του οίκου Gucci με το κύτος να είναι βαμμένο σε ένα αποκλειστικό λευκό χρώμα, συνδυάζοντας λουστραρισμένο μαόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φουλάρι της Gucci δεν λείπει από μια κυρία που επιβαίνει στο σκάφος

Το αφρικανικό αυτό ξύλο περιβάλλει το πιλοτήριο και το κατάστρωμα, με τα καθίσματα και το χώρο για ηλιοθεραπεία στο πίσω τμήμα, να είναι επενδυμένα με αδιάβροχο ύφασμα, φέροντας τις κόκκινες και πράσινες λεπτομέρειες της Gucci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δώρο όλα τα αξεσουάρ

Το Aquariva by Gucci, τροφοδοτείται από δύο κινητήρες Yanmar, συνολικής ισχύος 760 ίππων, προσφέροντας παράλληλα υψηλές επιδόσεις. Η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φθάσει τους 41 κόμβους, με την αυτονομία να αγγίζει τα 150 ναυτικά μίλια.

Κάθε λεπτομέρεια του σκάφους είναι μοναδική

Παράλληλα Giannini σχεδίασε και ορισμένα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το σκάφος, όπως τσάντες, παπούτσια, πετσέτες θαλάσσης, παντόφλες, καπέλα, ρολόγια και γυαλιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης