Φαίνεται ότι ορισμένες εταιρείες όχι απλώς δεν επηρεάζονται από την οικονομική κρίση, αλλά σχεδιάζουν και προϊόντα που προκαλούν σε κάθε τους σημείο. Μετά το νέο της super car, το οποίο αναμένεται σύντομα στις αγορές, η McLaren έχει ως στόχο να κατασκευάσει και ένα απίστευτο σκάφος.

H βρετανική φίρμα προχώρησε στον σχεδιασμό ενός φουτουριστικού και άκρως εντυπωσιακού σκάφους. Ονομάζεται UltraLuxum CXL, είναι κατασκευασμένο από προηγμένα υλικά, περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες, τροφοδοτείται από ηλεκτροκινητήρες και έχει ακόμα και γκαράζ για την MP4-12C!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το UltraLuxum CXL έχει μήκος 48 μέτρα και είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά, ανθεκτικά στο νερό, με τα ανθρακονήματα να κυριαρχούν. Το μινιμαλιστικό ύφος αναδεικνύει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του, με τους πλευρικούς πλωτήρες να κάνουν τη διαφορά. Σε μια μαρίνα, για παράδειγμα, μαζεύονται προς τα μέσα, ώστε να είναι πιο ευέλικτο και πρακτικό, ενώ στην ανοικτή θάλασσα εκτείνονται, προκειμένου να είναι πιο ασφαλές.

Το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές και περιλαμβάνει μια VIP καμπίνα, τρεις μικρότερες για τους επισκέπτες και τρεις ακόμα για το πλήρωμα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τραπεζαρίες, τα μπάνια, η κουζίνα και το lounge room. Στο πίσω τμήμα του σκάφους, δίπλα στις σκάλες, υπάρχει ακόμα και χώρος για αυτοκίνητο, όπως την MP4-12C. Για να μπει στο γκαράζ, αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού και μια ειδική ράμπα εκτείνεται προς τα έξω.

Η McLaren έχει παρουσιάσει το σκάφος σε ψηφιακή μορφή και όχι σε κανονική, κάτι το οποίο, αν συμβεί στο μέλλον, θα γίνει λογικά έπειτα από παραγγελία και για συγκεκριμένους πάμπλουτους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε εδώ το ξεχωριστό UltraLuxum CXL

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης