Μια πιο οικονομική συνδρομή για αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν τους ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα προνόμια που προσφέρει η ήδη υπάρχουσα συνδρομή του YouTube Premium, ετοιμάζει η Google.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τον ερχομό του YouTube Premium Lite μιλώντας στο The Verge, εξηγώντας πως η νέα συνδρομητική επιλογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο αυτή τη στιγμή και είναι διαθέσιμη μόνο στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Premium Lite αναμένεται να κοστίζει €6.99 τον μήνα και να προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, μέσω web, iOS, Android, smart TV, κονσολών τύπου PlayStation/Xbox, αλλά και μέσω της εφαρμογής YouTube Kids.

Συγκριτικά, το YouTube Premium κοστίζει €11.99 τον μήνα, αλλά εκτός από τα παραπάνω, περιέχει επίσης το YouTube Music χωρίς διαφημίσεις, τη δυνατότητα να ακούτε τον ήχο από ένα βίντεο ενώ βρίσκεστε σε κάποια άλλη εφαρμογή (background playback), καθώς και τα offline downloads.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ελένη Δρίβα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης