Το YouTube ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για τις εφαρμογές σε Android και iOS που επεκτείνουν τις επιλογές για την ποιότητα του βίντεο. Συγκεριμένα έχουν προστεθεί οι επιλογές για “υψηλότερη ποιότητα εικόνας” και “εξοικονόμηση δεδομένων”.

Η πρώτη επιλογή θα δείχνει τα βίντεο στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, καταναλώνοντας φυσικά περισσότερα δεδομένα. Η δεύτερη επιλογή θα εμφανίζει το βίντεο πάντα στη χαμηλότερη ποιότητα για εξοικονόμηση δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Οι συγκεκριμένες επιλογές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Για παράδειγμα, η ήδη υπάρχουσα “Auto” προσαρμόζει την ποιότητα αναλόγως σύνδεσης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα έως και “4K HDR” (αναλόγως συσκευής), αν και θα πρέπει να το κάνετε για κάθε βίντεο ξεχωριστά. Δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για να παίζουν όλα τα βίντεο σε συγκεκριμένη ανάλυση.

To YouTube θα προσθέσει τις συγκεκριμένες επιλογές στις ρυθμίσεις μέσω ενημέρωσης των servers, άρα δεν είναι απαραίτητο ότι θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση για την εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, για λόγους επιδόσεων και ασφαλείας, προτείνεται να έχετε πάντα την τελευταία ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης