Μια γυναίκα, χρήστης του Tinder από το Κάνσας, έπεσε θύμα απαγωγής, κακοποιήθηκε και κρατήθηκε παρά τη θέλησή της για 6 ημέρες από έναν άνδρα, που γνώρισε μέσω της εφαρμογής. Ο δράστης, Shane Steven Allen, βρίσκεται υπό κράτηση αυτή τη στιγμή, όπως ενημερώνει το NBC News. Αν καταδικαστεί θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 32 ετών. Το θύμα είναι μια 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Κάνσας, η οποία απήχθη στις 12 Απριλίου και επέστρεψε στις 18 με πολλαπλά τραύματα, μελανιές και εκδορές.

Τα δύο εμπλεκόμενα άτομα είχαν συναντηθεί ακόμα μια φορά πριν το συμβάν, αλλά τη δεύτερη φορά ο άνδρας κατηγόρησε τη γυναίκα για φλερτ μεταξύ αυτής και ενός φίλου του, το οποίο και οδήγησε στην κακοποίηση και την απαγωγή. Η γυναίκα ανέφερε ότι ο δράστης περίμενε να επουλωθούν τα τραύματά της στο πρόσωπο, ώστε να μπορέσει να την επιστρέψει πίσω στις φοιτητικές εστίες και αφού την ανάγκασε να υποσχεθεί ότι δε θα επικοινωνήσει με την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί στη σειρά εγκλημάτων, τα οποία έχουν σχέση με κοινωνικές εφαρμογές, όπως το Tinder. Άλλα περιστατικά συμπεριλαμβάνουν έναν βιασμό, που μεταδόθηκε μέσ του Periscope, μια περίπτωση οικογενειακής βίας μέσω του Twitch, αλλά και μία αυτοκτονία που επίσης μεταδόθηκε μέσω του Periscope.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης