Έχετε σκεφτεί άραγε ποτέ πώς θα ήταν ένα κατάστημα του μέλλοντος; Και αν κάποιος σας έλεγε ότι υπάρχει ήδη και μάλιστα στην Ελλάδα;

Και όμως, η Vodafone βρήκε τη «συνταγή» για τον σχεδιασμό ενός μοναδικού, πρωτοποριακού καταστήματος του μέλλοντος. Το νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone στο Τhe Mall Athens, το οποίο είναι πρώτο και μοναδικό στην Ευρώπη, δεν είναι απλά ένα κατάστημα για αγορά προϊόντων. Είναι μία έκθεση τεχνολογίας με μία λίγο πιο σύνθετη στρατηγική, κάτι το οποίο το καθιστά πρωτοποριακό και πολύ περισσότερο ενδιαφέρον! Λειτουργώντας ως μοντέλο για τη λιανική αγορά του αύριο, το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα έρχεται να υπηρετήσει τον εταιρικό σκοπό του Ομίλου Vodafone, σύμφωνα με τον οποίο η τεχνολογία θα βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων σήμερα και στο μέλλον, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μας να συμμετέχουμε πλήρως και ισότιμα στην αυριανή ψηφιακή κοινωνία. Επομένως το moto «Η τεχνολογία γίνεται εμπειρία για όλους» γίνεται και επισήμως πράξη στο νέο αυτό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τα πιο καινοτόμα και υπερσύγχρονα gadgets της αγοράς, οι επισκέπτες βιώνουν την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας μέσω της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας και της διαδραστικής γνώσης, κατανοώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο πως η τεχνολογία μπορεί να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα όλων μας! Και φυσικά, η ομάδα Ready είναι πάντα εκεί για να μας καθοδηγήσει, να μας βοηθήσει, να μας λύσει απορίες και να μας ξεναγήσει στο υπέροχο αυτό ταξίδι στην τεχνολογία του μέλλοντος. Άλλωστε, η ανθρώπινη επαφή είναι μέρος του «ζωντανού» brand και η εμπειρία που αποκτά κάθε πελάτης προσθέτει αξία. Γι’ αυτό και η ομάδα Ready, ούσα λάτρης της τεχνολογίας, διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ευρεία αντίληψη και ευελιξία σε δυνατότητες απαιτήσεων και διαφορετικών επιλογών από τους πελάτες.

Τώρα, στο νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone μπορούμε να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας σε έναν χώρο φυσικό, που όμως συνδέεται κατά κάποιον τρόπο «μαγικό» με τον ψηφιακό κόσμο. Μπορούμε να δοκιμάσουμε και να ζήσουμε τα οφέλη των καινοτόμων τεχνολογιών με τον δικό μας ρυθμό, με προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας προσεκτικά, επιλεγμένα και σχεδιασμένα! Ταξιδεύουμε στον ψηφιακό κόσμο του αύριο, εξερευνούμε, ανακαλύπτουμε και πειραματιζόμαστε με νέες τεχνολογίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεξαρτήτως δικτύου, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία, από όπου και αν βρισκόμαστε, αξιοποιώντας τις ψηφιακές καινοτομίες και καταργώντας τα γεωγραφικά όρια.

Τώρα μπορούμε όλοι να ζήσουμε κάτι το πρωτόγνωρο, κάτι το εξωπραγματικό σε ένα κατάστημα, όπου η τεχνολογία από το μέλλον έρχεται στα μέτρα μας, αλλά και εμείς στα δικά της στο Future Ready κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens. Εδώ, που η τεχνολογία γίνεται εμπειρία για όλους!

#futureready #futurereadystore #vodafonegreece

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης