Το TreatMeOut είναι μια νέα καινοτόμα υπηρεσία / εφαρμογή της πατρινής εταιρείας SYSTSERV με ιατρικό προσανατολισμό που στηρίζεται σε:

  1. μια καινοτόμα εφαρμογή κινητού (Google App Store)
  2. ένα κέντρο υποστήριξης (επόμενη έκδοση ver.0), καθώς και σε
  3. μονάδες πολύπτερων, με στόχο την προστασία της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών ιδίως των μεγάλων πόλεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα το TreatMeOut App έχει σχεδιαστεί για 24/7 προστασία με καινοτόμα χαρακτηριστικά, που επιτρέπουν τόσο την παροχή υπηρεσιών επαγρύπνησης, όσο και την διαφύλαξη της προσωπικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει μια κατάσταση ανάγκης και άμεσα να ενεργοποιήσει συναγερμούς και ακόλουθες ενέργειες σωτήριες για την διαφύλαξη της ζωής των χρηστών (π.χ παροχή απινιδωτών διαμέσου μη επανδρωμένων πολύπτερων).

Διαμέσου του TreatMeOut παρέχονται ένα σύνολο υπηρεσιών ζωτικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης πτώσης, εκτίμησης της κατάστασης της υγείας, αναγνώρισή του καρδιακού ρυθμού (HR) και διακύμανσής του (HRV) (έκδοση TreatΜeOut Pro), καθώς και την άμεσης ειδοποίησης των επιλεγμένων επαφών έκτακτης ανάγκης ή/και Κέντρο Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης μέσω μηνυμάτων SMS. Οι υπηρεσίες αυτές θα ολοκληρώνονται με την αποστολή ειδικά διαμορφωμένων πολύπτερων (drones) που φέρουν ιατρικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων απινιδωτών με σκοπό την άμεση καρδιακή επαναφορά στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα το σύστημα υποστηρίζει δυναμικά τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Έλεγχος κατάστασης υγείας. Στην έκδοση Pro γίνεται ακόμα μέτρηση καρδιακού ρυθμού (HR) και της μεταβολής του (HRV) εξάγοντας ταξινομημένες εκτιμήσεις.
  • Αυτόματη ανίχνευση κατάστασης έκτακτης ανάγκης, συνδυάζοντας την μεταβολή στην κίνηση, προσωπικά δεδομένα, και προσωπικό προφίλ του χρήστη.
  • Αποκοπή θορύβου λάθους διαμέσου έξυπνων αλγορίθμων που φιλτράρουν ψευδή μηνύματα κινδύνου.
  • Σύνδεση με το κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης για επαγγελματική βοήθεια (Νοσοκομεία, Αστυνομία, κλπ.). (έκδοση Pro 1.2)
  • Αποστολή πολύπτερων εφοδιασμένων με απινιδωτή σε έκτακτες περιπτώσεις (έκδοση Pro 2.0). Στην συγκεκριμένη υπηρεσία η γεωγραφική ανίχνευση του κινητού (GPS) θα υποβοηθάται από μια έξυπνη τεχνική βελτιστοποίησης σήματος, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και μέσα σε κτίριο. Τα μη επανδρωμένα πολύπτερα θα αναπτυχθούν σταδιακά σε πολλές περιοχές της κάθε πόλης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η γρήγορη έλευση τους στο σημείο ενδιαφέροντος.

Ιδρυτής της εταιρείας SYSTSERV, που ανέπτυξε την εφαρμογή, είναι ο απόφοιτος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Πατρών Λευτέρης Γκορτζής, ο οποίος σε συνεργασία με Πατρινούς αλλά και ξένους επιστήμονες, αναπτύσσουν εφαρμογές συστημάτων και υπηρεσιών Ιατρικής Πληροφορικής και υπηρεσιών υποστήριξης Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Apple App Store.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης