Το Twitter σας επιτρέπει πλέον να προσθέσετε εικονικά αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε, όπως ανακοίνωσαν σήμερα. Εκατοντάδες αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα, συμπεριλαμβανομένων των emoji του Unicode, αλλά και άλλα πρωτότυπα από το Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης συλλογές εποχιακών αυτοκόλλητων, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν αυτοκόλλητα για την «αρχή του καλοκαιριού», για παράδειγμα. Τα αυτοκόλλητα είναι πολύ συνηθισμένα στα κοινωνικά δίκτυα και στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά Twitter τους έδωσε μια ιδιαιτερότητα: μπορείτε να τα αναζητήσετε, όπως τα hashtags. Πατήστε σε ένα αυτοκόλλητο μέσα σε ένα tweet και θα σας οδηγήσει σε ένα νέο χρονοδιάγραμμα, που σας δείχνει πώς έχει χρησιμοποιηθεί σε όλον τον κόσμο το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο.

Όπως και στο Snapchat, μπορείτε να τους αλλάξετε το μέγεθος, να τα περιστρέψετε και να προσθέσετε πολλαπλά αυτοκόλλητα σε ένα post. Η νέα προσθήκη θα είναι διαθέσιμη για όλους μέσα σε μερικές εβδομάδες, καθώς ήδη έχει αρχίσει η διανομή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης