Το Twitter σύντομα θα παρουσιάσει πιθανώς μια νέα λειτουργία, που θα επιτρέπει στον χρήστη να αναιρέσει την ανάρτηση που δημοσίευσε, χωρίς να δημοσιευτεί εξ αρχής.
 

Η νέα λειτουργία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα και την ανακάλυψε η ειδική reverse engineer, Jane Wong. Η επιλογή “undo” εμφανίζεται άμεσα στον χρήστη αφότου έχει επιλέξει να δημοσιεύσει το tweet του. Τη στιγμή που θα πατήσει ο χρήστης “post” εμφανίζεται ένα κουμπί “undo” με αντίστροφη μέτρηση, το οποίο προφανώς χρησιμοποιείται σε περίπτωση που κάνει λάθος ο χρήστης και δεν θέλει να δημοσιεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Η λειτουργία αυτή έρχεται πιθανώς έπειτα από σχόλια χρηστών που κατακρίνουν την πολιτική του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, κατά την οποία, δεν υπάρχει κουμπί επεξεργασίας (edit) για τις αναρτήσεις. Εδώ και καιρό, η κοινότητα πιέζει την εταιρεία να προσθέσει κουμπί “edit” και πιθανώς το “undo” να καλύψει κάποιες ανάγκες, ως μερική λύση.
 

Το “undo button” δεν είναι η μόνη νέα λειτουργία που θα δούμε, αφού εντοπίστηκε και κουμπί για “αγορές”, που οδηγεί σε online καταστήματα, όπως και μια λειτουργία “Super Follow”, που επιτρέπει στους χρήστες να χρεώνουν την πρόσβαση στα tweets τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης