Το επίσημο προφίλ της υπηρεσίας Twitter ανακοίνωσε ότι το tweet της οικογενείας του Chadwick Boseman για τον θάνατο του 43χρονου ηθοποιού είναι πλέον αυτό με τα περισσότερα likes στην ιστορία της πλατφόρμας.

Το αρχικό μήνυμα το οποίο ανακοίνωσε τα σοκαριστικά νέα στις 29 Αυγούστου πλέον έχει πάνω από 7,6 εκατ. likes, με το αμέσως προηγούμενο δημοφιλέστερο tweet να είναι του Barack Obama με 4,3 εκατ. likes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Chadwick Boseman, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Black Panther είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου το 2016. Μερικές από τις δημοφιλέστερες ταινίες του ο ηθοποιός κατάφερε να τις γυρίσει ανάμεσα σε χειρουργεία και χημειοθεραπείες.

Τον Boseman τίμησαν αμέτρητοι οπαδοί, φίλοι και γνωστοί του, όπως ο σκηνοθέτης του Black Panther, Ryan Coogler: “Ήταν ήρεμος και με αυτοπεποίθηση. Συνεχώς μελετούσε. Επίσης ήταν ευγενικός, είχε το πιο ζεστό γέλιο στον κόσμο και τα μάτια του είχαν δει πολύ περισσότερα απ’ όσα του επέτρεπαν τα χρόνια του, όμως ακόμη έλαμπαν τα μάτια του όπως ενός παιδιού όταν βλέπει κάτι για πρώτη φορά.”

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης