Το Tinder ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προβεί σε περισσότερες ενέργειες που θα κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν προχωρούν από την ψηφιακή αλληλεπίδραση μέσω της εφαρμογής στο επόμενο βήμα της πραγματικής. Αυτό θα το κάνουν μέσω ενός νέου Κέντρου Ασφαλείας.
 

Το σημαντικότερο από τα νέα στοιχεία είναι το Noonlight, μια πλατφόρμα ασφαλείας που υπάρχει από το 2013 και θα ενσωματωθεί στο Tinder. Μέσω αυτής, θα μπορεί κάποιος να μοιραστεί πληροφορίες για το επερχόμενο ραντεβού του μέσω του Noonlight Timeline, όπως για παράδειγμα ποιον θα συναντήσει και πού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν διακριτικά τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση κάτι δεν πάει καλά κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Άλλες νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα σύστημα επαλήθευσης προσώπων με selfies σε πραγματικό χρόνο, χρήση machine learning για εντοπισμό παρενοχλήσεων, αλλά και το προαναφερθέν Κέντρο Ασφαλείας που χρησιμεύει ως ενημερωτική πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tinder προσπαθεί να προωθήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους χρήστες του και να μειώσει την ευθύνη που έχει η ίδια η υπηρεσία, με αντίτιμο όμως την ιδιωτικότητα του χρήστη, καθώς για να ενεργοποιήσετε αυτές τις νέες λειτουργίες, θα χρειαστεί να ανοίξετε το απόρρητο, ώστε να βλέπει η υπηρεσία την τοποθεσία σας, αλλά και άλλες λεπτομέρειες.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Tinder θα ξεκινήσουν σταδιακά να είναι διαθέσιμα από τις 28 Ιανουαρίου σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης