Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διακρίθηκε στα φετινά e-evolution Awards, την αναγνωρισμένη διοργάνωση που εδώ και μια δεκαετία αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν, παγιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία e-Shops των τελευταίων 10 ετών.

Με σταθερό προσανατολισμό στην καινοτομία, η MediaMarkt αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της βρίσκεται διαρκώς η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που εμπιστεύονται τις online υπηρεσίες της, αλλά και η συνεπής υλοποίηση των στρατηγικών επιλογών της, αξιοποιώντας την τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό τον λόγο επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες κάνοντας πράξη το όραμα της για μια ενιαία omnichannel εμπειρία σε όποιο κανάλι αγοράς και αν επιλέξει ο τελικός καταναλωτής. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το “Personal Video Shopping”, ο νέος ευέλικτος τρόπος αγορών που ήρθε για να διευκολύνει τους “smart shoppers” και να φέρει τα προϊόντα και τις λύσεις τεχνολογίας ακόμα πιο κοντά τους.
Τα e-evolution Awards αποτελούν διοργάνωση του Marketing Week, της BOUSSIAS και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης