Το BestPrice.gr, η δημοφιλής υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό internet, παρουσιάζει διαρκώς νέες λειτουργίες, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες την πιο εύκολη και γρήγορη έρευνα αγοράς. Αυτή τη φορά, το BestPrice.gr παρουσιάζει το πρώτο Facebook Messenger Bot στην ελληνική αγορά, το οποίο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός και πρακτικός. O χρήστης επισκέπτεται τη σελίδα του BestPrice.gr στο Facebook ή χρησιμοποιεί απευθείας την εφαρμογή του Messenger και στέλνει μήνυμα με το ερώτημά του σχετικά με το προϊόν που αναζητά. Παράδειγμα: “ψάχνω το iphone 6s”, “τιμές για παιδικά παπούτσια”, “πόσο κοστίζει το νέο ipad”. Το BestPrice.gr Messenger Bot απαντά άμεσα, παρέχοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο για το προϊόν, όπου ο χρήστης μπορεί να βρει καταστήματα και να συγκρίνει τιμές.

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί το Messenger Bot του BestPrice.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταδιακά το bot θα “ωριμάζει” και θα γίνεται εξυπνότερο, με σκοπό να παρέχει μελλοντικά ακόμα πιο χρήσιμες πληροφορίες και απαντήσεις. Από σήμερα η έρευνα αγοράς γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στο Facebook Messenger και, φυσικά, την έξυπνη μηχανή αναζήτησης του BestPrice.gr, που βρίσκει την καλύτερη τιμή της αγοράς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ψάχνετε κάποιο προϊόν και θέλετε να βρείτε την καλύτερη τιμή της αγοράς; Συνομιλήστε με το Messenger Bot του BestPrice.gr πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε σχετική ανάρτηση του BestPrice.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης