Μιλώντας σε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης, ο CEO της Apple, Tim Cook, αναφέρθηκε στο πως ο Steve Jobs και η φιλοσοφία του επηρέασαν την Apple, και την έκαναν την εταιρεία που είναι σήμερα. Ο Tim Cook αναφέρθηκε και στον εαυτό του, λέγοντας ότι ο Jobs ήταν αυτός που τον επηρέασε περισσότερο σε ολόκληρη την ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Apple συνεχίζει να ζει με την φιλοσοφία του Steve Jobs. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Το DNA του Steve Jobs θα είναι πάντα ο πυρήνας της Apple. Ο Steve είναι βαθιά ριζωμένος στην εταιρεία. Τον γιορτάζουμε και γιορτάζουμε την φιλοσοφία του». Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η φιλοσοφία του θα είναι παρόν στην Apple ακόμη και 100 χρόνια μετά.

Στην συνέχεια, ο Tim Cook ερωτήθηκε για την απόφαση της Apple να δημιουργήσει το Apple Pencil, παρόλο που ο Steve Jobs είχε αποδοκιμάσει την έννοια του stylus. Υποστήριξε ότι το Apple Pencil δεν έρχεται σε αντίθεση με την φιλοσοφία του Jobs, και ότι εάν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει καταλαβαίνει πόσο διαφορετικό από ένα stylus είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό θέμα των ΗΠΑ, λέγοντας ότι και αυτός είναι γιος ενός μετανάστη. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Η Apple δεν θα υπήρχε χωρίς την μετανάστευση». Επιπλέον, αυτός ο νόμος δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων για την Apple και δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης