Με φόντο την Κινέτα, την Ελευσίνα, τη Νίκαια, την Ακρόπολη και τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο έγιναν τα γυρίσματα της αποκλειστικής σειράς του Vodafone TV, The Little Drummer Girl. Η βραβευμένη σειρά που γυρίστηκε στην Ελλάδα μάς ταξιδεύει στα άδυτα των πιο συναρπαστικών μυστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιήθηκαν γύρω, αλλά και μέσα, στην χώρα μας κατά τη δεκαετίας του 1970.

Δες εδώ δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του The Little Drummer Girl, που προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια σειρά που έρχεται από τους βραβευμένους με Emmy και Χρυσή Σφαίρα παραγωγούς του The Night Manager και τον οραματιστή σκηνοθέτη Park Chan-wook (Oldboy), ο οποίος επέλεξε να τοποθετήσει την βαθύτατα αληθινή ιστορία του John Le Carre σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Τοποθετημένο χρονικά στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτό το συναρπαστικό, εκρηκτικό θρίλερ ακολουθεί την Τσάρλι, μια νεαρή Αγγλίδα, ιδεαλίστρια ηθοποιό με έντονο ταπεραμέντο και ιδεολογία, η οποία στις διακοπές της στην Ελλάδα γνωρίζει τον Μπέκερ, έναν μυστηριώδη τύπο ο οποίος θα δοκιμάσει την αποφασιστικότητά της. Σύντομα, θα γίνει αρκετά ξεκάθαρο ότι οι προθέσεις του δεν είναι και τόσο αγνές και η γνωριμία αυτή θα τυλίξει την Τσάρλι γύρω από το τέλεια οργανωμένο σχέδιο του πανούργου Κέρτζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τσάρλι θα πάρει έναν ρόλο ζωής, ως διπλός πράκτορας στο «Theatre of the Real», ωστόσο παρά το εκπληκτικό της ταλέντο, βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μια επικίνδυνη και φοβερά μπλεγμένη διαδικασία. Με τις γραμμές να θολώνουν ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, την αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, το The Little Drummer Girl υφαίνει μια αριστοτεχνικά καμωμένη, αγωνιώδη και εκρηκτική ιστορία κατασκοπίας και διεθνούς διπλωματίας γεμάτη ίντριγκες και καλά κρυμμένα μυστικά.

«Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Ελλάδα. Δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού για να μαγνητοσκοπήσεις τον Παρθενώνα», αναφέρει ο σκηνοθέτης της σειράς. “Η Ακρόπολη και ο Ναός του Ποσειδώνα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα νυχτερινά γυρίσματα εκεί ήταν κάτι που δεν είχε συμβεί ξανά.”

O βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy πρωταγωνιστής του True Blood, Alexander Skarsgard (Big Little Lies), ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Shannon (Shape of Water) και η υποψήφια για BAFTA, Florence Pugh συναντώνται σε μια ιστορία που θα σε συγκλονίσει. 

Δες δωρεάν το πρώτο επεισόδιο στο vodafone.gr και η συνέχεια σε περιμένει στο Vodafone TV. Ο μεγαλύτερος On Demand κατάλογος που σου χαρίζει αμέτρητες ώρες διασκέδασης, με πρόσβαση σε μοναδικές τηλεοπτικές σειρές, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και πλήρεις κύκλους σειρών για μαραθωνίους θέασης τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης