Η έκθεση που έχει έρθει κυριολεκτικά από το μέλλον, Thanks to Tech, για μια ακόμα χρονιά είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες στον 4ο όροφο του The Mall Athens. Ο Κωτσόβολος παρουσιάζει 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, εκ των οποίων τα 50 δεν έχουν κυκλοφορήσει καν ακόμα στην αγορά σε έναν φουτουριστικό χώρο, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα είναι η ζωή εντός του σπιτιού σε μερικά χρόνια και να βιώσετε την εμπειρία.

Πλυντήρια και ψυγεία με διαίσθηση, ευκολίες που δεν φανταζόσασταν ποτέ, “έξυπνες” συσκευές με τεχνολογίες από το μέλλον σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχουν χτίσει οι συνεργάτες της εταιρείας Κωτσόβολος θα σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οθόνη 'αεροδιάδρομος'

Κι όμως είναι τηλεόραση...

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι «έξυπνες» συσκευές, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης μπορούν να δουν την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού ο επισκέπτης θα ανακαλύψει ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ μπορεί να δει από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!

Το σπίτι του μέλλοντος

Όλα τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας

Το μέλλον των συσκευών που θα έχουμε κυρίως στο σπίτι μας είναι στο επίκεντρο της έκθεσης. Πλυντήρια και ψυγεία με touch οθόνες, κλιματιστικά, που συνδέονται στο διαδίκτυο για απομακρυσμένο έλεγχο, οθόνες λεπτές σαν χαρτί, εικονική πραγματικότητα, τα τελευταία κινητά της αγοράς και άλλα πολλά.

Το μέλλον είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε. Η έννοια του Smart Home παίρνει πλέον σάρκα και οστά, καθώς όλες οι συσκευές πλέον είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο και μπορούμε να τις χειριστούμε απομακρυσμένα μέσω εφαρμογής για το κινητό ή το tablet μας.

'Έξυπνα' πλυντήρια

Μοναδικός σχεδιασμός στα νέα ψυγεία της Bosch

Το gaming έχει την τιμητική του, ενώ οι δράσεις συνεχίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας, με drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα. Επιπρόσθετα, οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δική τους τεχνολογική δράση που ξεκινά με ζωγραφική σε φυσικό χαρτί και μετατρέπεται σε high tech βιωματική εμπειρία.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ένας μεγάλος διαγωνισμός θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα! Διαθέσιμη βρίσκεται η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το AppStore και οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους!

Οι ζωγραφιές μετατρέπονται σε hi tech βιωματική εμπειρία

Οι επόμενες ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

  • Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
  • Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Ώρες: 11.00 – 22.00

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) με την ευγενική χορηγία των Αlpha Bank, MELLON Technologies, Oral-B, VISA.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης