Η λειτουργία “Super Follows”, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν σε δοκιμαστικό στάδιο από τον Σεπτέμβριο, είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες iOS.

Τα “Super Follows” επιτρέπουν στους χρήστες του Twitter που έχουν περισσότερους από 10.000 ακολούθους να βγάζουν χρήματα, προσφέροντας ως αντάλλαγμα επιπλέον, αποκλειστικό περιεχόμενο στους followers τους, επί πληρωμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν, μόνο οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου που κατοικούν στις ΗΠΑ μπορούν να κάνουν αίτηση για να αποκτήσουν το δικαίωμα να έχουν ακολούθους με συνδρομή, όμως οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή iOS συσκευή μπορεί να γίνει super follower (δηλαδή να γίνει συνδρομητής).

Τα είδη των μηνιαίων συνδρομών είναι τρία και ανάλογα το περιεχόμενο που μπορεί να προσφέρει κάποιος κοστολογούνται στα $2.99, $4.99 και $9.99. Όπως προαναφέραμε, δεν χρειάζεται να κατοικείτε στις ΗΠΑ για να γίνετε super follower, αλλά χρειάζεστε μια συσκευή iOS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το Twitter, οι δημιουργοί περιεχομένου δικαιούνται το 97% των εσόδων τους από τις συνδρομές, μέχρι αυτά να υπερβούν τα $50.000. Τότε, η ισορροπία αλλάζει και η προμήθεια αυξάνεται από 3% σε 20%.

Επιμέλεια: Ελένη Δρίβα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης