Μια έρευνα από 16 αναλυτές προέβλεψε ότι τα λειτουργικά κέρδη του δευτέρου τριμήνου της Samsung αυξήθηκαν κατά 13% μέσα σε ένα χρόνο στα 6,8 δις δολάρια. Πρόκειται το υψηλότερο ποσοστό που σημειώνει η εταιρεία από τα 7,4 δις δολάρια του πρώτου τριμήνου του 2014. Από τις ίδιες αναλύσεις προκύπτει ότι οι κινητές συσκευές είναι υπεύθυνες για τα 3,7 δις δολάρια, δηλαδή το 54% των λειτουργικών κερδών του δεύτερου τριμήνου για την Samsung.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

16 εκατομμύρια μονάδες Galaxy S7 Edge και Galaxy S7 απεστάλησαν μέσα στο τρίμηνο, σύμφωνα με τους αναλυτές, ενώ το ακριβότερο S7 Edge ξεπέρασε το S7. Ενώ τα περιθώρια κέρδους αναμένεται να μειωθούν κατά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο, όπως είναι λογικό, τα λειτουργικά κέρδη της Samsung αναμένονται να συνεχίσουν να αυξάνονται σε σχέση με τα περσινά ποσοστά, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τον Αύγουστο, η Samsung θα μας παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note 7. Το phablet αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,7 ή 6 ιντσών με σαρωτή ίριδας, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68 για τη σκόνη και την αδιαβροχοποίηση. Η Samsung θα προσπεράσει πιθανόν το όνομα Galaxy Note 6 και θα χρησιμοποιήσει κατ’ ευθείαν το Galaxy Note 7, έτσι ώστε να ταιριάξει η αρίθμηση με τη σειρά «S» και να μη νιώσουν οι καταναλωτές ότι η σειρά Galaxy Note είναι προηγούμενης γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης