Τα οφέλη της τεχνικής μελέτης του χώρου πριν από την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 17:41
Τα οφέλη της τεχνικής μελέτης του χώρου πριν από την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Η αγορά ενός συστήματος ασφαλείας είναι κάτι που απασχολεί αρκετό κόσμο στις μέρες μας, γιατί έχει σχέση με την ασφάλειά μας και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό. Πριν προχωρήσετε στην αγορά συστήματος ασφαλείας, ο επαγγελματίας που θα το εγκαταστήσει θα πρέπει να πραγματοποιήσει τεχνική μελέτη του χώρου έτσι ώστε να σας δώσει προσφορά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για ασφάλεια.
 

Η ISM είναι μία εταιρεία security που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προαγωγή της ασφάλειας, με την ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων προτύπων και κανονισμών ασφάλειας των εγκαταστάσεων. Η εταιρεία που θα συνεργαστείτε σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σας προσφέρει εγγύηση και υπηρεσίες σέρβις.
 

Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης κατά την τεχνική μελέτη του χώρου, διαθέτει την ικανότητα να βρει όλα τα τρωτά σημεία του χώρου έτσι ώστε να καλύψει άριστα τα κενά ασφαλείας τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας διαρρήκτης.
 


Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του ανάγκες, όπως και τα συστήματα ασφαλείας. Κάθε σύστημα συναγερμού έχει τις δικές του δυνατότητες. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης, θα ακούσει τις φοβίες και ανησυχίες σας και με την τεχνική μελέτη του χώρου σας θα είναι σε θέση να συμπεριλάβει στην προσφορά του το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για εσάς και την οικογένειά σας.
 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες εγκαταστάτες παρέχουν υλικά που έχουν εργοστασιακή εγγύηση. Η εγγύηση  έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον κίνδυνο οικονομικών επιπτώσεων στην ατυχή περίπτωση που υπάρξει βλάβη εξοπλισμού. Ρωτήστε τον εγκαταστάτη σας για την εγγύηση των υλικών που σας παρέχει.
 

Σαν πρόσθετο πλεονέκτημα, υπάρχουν συστήματα συναγερμού, τα οποία συνδέονται αυτόματα με ένα κέντρο λήψης σημάτων. Το κέντρο αυτό είναι επιφορτισμένο με το καθήκον να καλέσει εσένα και την άμεση δράση, τη στιγμή που θα λάβει το σήμα της παραβίασης. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια ακόμα και όταν λείπετε μέρες μακριά από το σπίτι σας.
 


Το σημείο αυτό, αναφέρεται κυρίως στα ασύρματα συστήματα. Τα ασύρματα συστήματα διαθέτουν τηλεχειριστήρια, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και από τις μικρότερες ηλικίες. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά, όπως και οι ηλικιωμένοι, θα μπορούν να αφοπλίσουν το συναγερμό με το πάτημα ενός κουμπιού, σε περίπτωση λάθους. Επίσης, σημαίνει ότι θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί πανικού, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.
 

Στις υπηρεσίες του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων της ISM περιλαμβάνονται κωδικοί ασφαλείας για αναγνώριση από τον κεντρικό σταθμό, ON- OFF του συστήματος, έλεγχος για την καλή λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, σήμα προσωπικής απειλής και ιατρικής βοήθειας και μπλοκάρισμα πληκτρολογίου σε περίπτωση που κάποιος επιχειρεί να βρει τον κωδικό.
 

Στην εταιρεία ISM επενδύουν στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων - φυλαξη προσωπων και ασφάλειας μετακινήσεων, ασφάλεια χώρων και εκδηλώσεων, ασφαλεια ξενοδοχειων καθώς και στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.
 

Καλό θα ήταν να πάρετε μέτρα ασφαλείας πριν να είναι αργά. Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 17:41