Τα 40 εκατομμύρια αγγίζουν πλέον οι συνδρομητές της premium έκδοσης του Spotify, το οποίο είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία μουσικής τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία Adweb, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη του Spotify για την Ελλάδα από το 2013, η απόσταση που χωρίζει την υπηρεσία από το δεύτερο είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς οι συνδρομητές του Apple Music είναι περίπου στα 17 εκατ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι οι συνδρομητές της premium έκδοσης έφθασαν μέσα σε δύο χρόνια από τα 15 στα 40 εκατ. Επιπλέον, ο συνολικός αριθμός χρηστών του Spotify (free και premium) έχει φτάσει τους 100 εκατ. συνδρομητές. Στην Ελλάδα ο αριθμός των χρηστών έχει ξεπεράσει το 1 εκατ.

Το Spotify είναι μία υπηρεσία streaming μουσικής που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ακούν νόμιμα μουσική. Στη δωρεάν έκδοση δεν υπάρχει κόστος, αλλά ο χρήστης ακούει ή βλέπει στο app διαφημίσεις. Κάτι που σημαίνει ότι το Spotify είναι ταυτόχρονα και ένα αποτελεσματικό μέσο για επιχειρήσεις που θέλουν να επικοινωνήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα στοχευμένο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε έκδοση για το Web, σε app για υπολογιστές με Windows, όπως και σε app για smartphones, ενώ υπάρχει και έκδοση για το PlayStation. Σημειωτέον ότι το Spotify έχουν επιλέξει αρκετές επιχειρήσεις παγκοσμίως για προωθήσουν τα προϊόντα τους, ακόμη και στην Ελλάδα, όπου η Adweb έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλές επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες για τα μεγαλύτερα brands.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης